Speel het strand en de zee schoon!
 


Wie?

Hoi, ik ben Diane Frénay, en ik heb dit spel:' Esperado Beach' ontworpen. Samen met Gamedesigner Marthijn de Blaeij, heel veel speltesters (dankdank!) en vormgever OBUS is Esperado-beach hebben we er een leuk en spannend spel van gemaakt. 

Wat? 

De eerste oplage is kleinschalig en bijzonder want, we hebben het tijdens ons creatieve ontwerpproces ook gelijk maar Corona-proof gemaakt: het kan met wat extra tussenruimte tussen de losse speltegels (!) op een grote tafel worden uitgespreid. 

En dat niet alleen; we zijn natuurlijk ook helemaal los gegaan op duurzaamheid; daarom krijg je dit spel in een plat pakket vol prachtige tekeningen: In het busje van de bezorgers kost het zo nauwelijks ruimte, waardoor we niet veel CO2 uitstoot veroorzaken. En dan is het ook zo lekker vers gestanst, makkelijk uit te drukken, lichtgewicht FSC karton en met een mooi stevig opbergdoosje van landbouwafval.

 Instructies voor lijmen van pionnen en orakel vind je in ede spelregels en in filmpjes. Dat is gratis extra knutselpret. En dat is nog niet alles; je kunt met  de restvellen ook nog van alles doen! je eigen pion maken, extra orakels tekenen en inbrengen in het spel, en nog veel meer! 

deel je plezier! speel het met zoveel mogelijk mensen! 


Waar? 

Esperado beach wordt ook vertaald naar projecten en lessen voor op school, en naar culturele en creatieve projecten waar je aan mee kunt doen. 

We zullen dat aankondigen op deze site en op Instagram dus hou het in de gaten!


Misschien heb je tips of vragen, of ideeën waarmee het spel nog leuker kan worden. we horen ze graag! 

GEBRUIK dan dit ONDERSTAANDE CONTACTFORMULIER .

We horen het graag!